Kapcsolat

Keressen minket kérdéseivel, igényeivel

icon_widget_image Hétfőtől-Pénteking: 7:00 - 15:30; Szombat,Vasárnap: zárva icon_widget_image 4100 Berettyóújfalu, Széchenyi u. 74. icon_widget_image +36 54 401 760 +36 54 500 189 icon_widget_image iroda@vilex.hu

Image Alt

Szolgáltatásaink

Hegesztés

Cégünk több mint 30 kézi ívhegesztőgéppel (EWM, Fronius, WeldImpex) rendelkezik. Minősített hegesztőink elsősorban villamos-hálózatépítő cégek acélszerkezeteinek gyártásával, mezőgazdasági és építőipari gépek javításával és megerősítésével, acélszerkezetű csarnokok és épületek gyártásával illetve egyedi acélszerkezetek kézi hegesztésével foglalkoznak.

Acélszerkezetű csarnokok gyártása, kivitelezése

Több évtizedes tapasztalattal vállaljuk acélszerkezetű épületek gyártását, kivitelezését.

Az acél keretállásokat műhely csarnokunkban előre legyártjuk, szükség szerint felületkezeljük majd a helyszínre szállítjuk és összeállítjuk a teljes acélszerkezetet.

Élhajlítás

Acél, rozsdamentes és alumínium lemezek élhajlítása CNC vezérlésű 4 tengelyes gépeinkkel és képzett szakembereink segítségével történik az egyedi, kis darabszámtól a nagy darabszámú sorozatgyártásig, maximum 3000mm hosszon. 

0,5mm-20mm lemezvastagságig vállaljuk

Hengerítés

Hengerítő gépeinkkel szabályos hengerek, kúpok és változó rádiuszú, tetszőleges geometriájú ívek hengerítését végezzük.

Az acél profilokat kézi illetve CNC vezérelt hajlítógéppel íveljük a kívánt méretűre.

Lemezvágás

Lemezollónkkal 3000mm hosszon 0,5mm-től 20mm-ig tudjuk a kívánt méretre darabolni az acéllemezeket.

Plazmavágás

CNC vezérlésű plazmavágó berendezésünkkel szénacél és erősen ötvözött acélokat is vágunk 1-50mm lemezvastagságig. A vágóasztal mérete 6000x2000mm, így az apró alkatrészektől, az igazán méretes darabokig vállaljuk a plazmavágást.
Rotációs fejjel felszerelt a plazmavágónk, aminek segítségével csőprofilok szálanyagban történő vágását is könnyedén megoldjuk.

Építőipari gépek javítása, felújítása

Vállaljuk az építőipari gépek felújítását, megerősítését, rakodógépek és kotrók kanalának egyedi igények szerinti módosítását

Mezőgazdasági gépek javítása, felújítása

Vállaljuk a mezőgazdasági gépek felújítását, megerősítését.

Egyedi és lakossági igények kielégítése

Vállaljuk kerítések, kocsibeállók, konzolok és egyedi acélszerkezet gyártását.

A megrendelt alkatrészeket festve, porfestve, tűzi horganyozva, eloxálva is kérhetik.

Acél és vas termékek kereskedése

Betonacél, hegesztett síkháló, zártszelvény, acéllemez, cső, szerkezeti acél profilok és egyéb kapcsolódó illetve kiegészítő termékek.

Megrendelt termékek kiszállítása

A legyártott, kész termékek kiszállítását is vállaljuk, legyen szó az egészen kicsiny alkatrésztől egészen a több tonnás szerkezetig.